Bli medlem i 60plus


klubbar.jpg
irene_ekonomi_bok220.png
 

 

Välkommen till 60plus.se

60plus.se är en kamratklubb för alla män, kvinnor och par som är 60+. Det är en seriös samlingsplats som bygger på att hitta goá vänner oavsett var man bor, tid på dygnet eller vad man har för bakgrund. Se videon här hur du blir medlem.

 

Vänskap på många olika plan

Här har många härliga vänskapsband bundits, män som delar intresse för tex fågelskådning eller åker på mc-träffar, kärlek som uppstått utifrån varm vänskap och gemensamma intressen, par som åker på husbilssemestrar tillsammans, surströmmingsträffar som det talas om länge... och mycket mer...  

Alla medlemmar är viktiga för oss

Som medlem medverkar du och påverkar mycket av 60plus.se´s innehåll. Genom allas kunskap, erfarenhet, intressen och önskemål blir det en vänskaplig klubbgemenskap där atmosfären är viktig.

Kvinnor och män från hela Sverige

Här kan du lära känna många nya trevliga människor i hela landet som kanske har liknande intressen som du. Diskutera, utbyta tips, skratta, rekommendera, finnas till, läsa eller skriva inlägg om allt i varandras vardag. Eller du kanske bara vill vara med och ta del av stämningen i lugn och ro. Alla är välkomna som vill ha en trevlig klubb tillsammans. 

För bara 300:-/ år alt 100:- / kvartal får du:

  • Massor av olika klubbrum, tex trädgård, litteratur, sport, resor, mat&dryck, nostalgi, släktforskning, musik&teater mfl med kul läsning och diskussioner.
  • Egen profilsida med brevlåda, fotoalbum mm 
  • Egen dagbok/blogg
  • Chatt
  • Spännande artiklar och intressant läsning inom olika intresseområden
  • Lära känna nya vänner i hela landet, vi har de underbaraste klubbkamrater man kan önska 
  • Klubbutflykter/Resor
  • Lunchträffar varje månad över hela landet

Varmt välkommen!


 
Senaste nytt

Att lägga in länkar, filmer och klipp

Bildredigering | 2016-06-30 10:20

-Lägga in bilder från sin egen dator: Klicka på ikonen längst till höger i den nedre ikonraden, en ruta kommer då upp, klicka på den och du kommer till din dator där du kan välja en bild. Dubbel klicka på en bild då kommer den i dagboksrutan. OBS! dessa bilder syns ej vid förhandsgranskning!

-Lägg in filmer: Lägg in den kopierade youtube-länken från er webbläsare, den ska börja med www.youtube.com eller youtu.be. Denna länk kopierar ni in i fältet "Källa". Filmen visas som en ruta. Justera dimensioner om så behövs.

-Lägga in bilder från internet: Lägg in (URL) bildadressen som du har kopierat från bilden på webben. Du hittar URL-adressen genom att, högerklicka på bilden, klicka på egenskaper då kommer en ruta upp i den står det en URL-adress som kopieras och läggs in på ”Källa”. Skriv in bildbeskrivning. Justera dimensioner om så behövs.

-Lägg in länk från internet: Kopiera in länken i Url-fältet som du har kopierat från adressfältet i din webbläsare. Skriv gärna in Titel och Mål samt ange nytt fönster.


Möten inspirerar

Hälsa & Friskvård | 2016-06-17 10:54

Möten inspirerar och inom Intressegruppen Seniorföretagare på Österlen vill man både ta tillvara gruppmedlemmarnas erfarenheter och stötta varandra med diskussioner och aktiviteter.

En fin midsommarkrans binder du enkelt själv

Midsommar | 2016-06-17 10:07

En fin midsommarkrans binder du enkelt själv. Vid midsommar blommar det som mest, och det finns mängder av blommor att välja bland vare sig du plockar själv eller köper i butiken.


Midsommar

Midsommar | 2016-06-17 00:00

Midsommar är en högtid som firas kring sommarsolståndet. Ursprunget till midsommar är förkristet, men kyrkan har valt att fira Johannes Döparens födelse vid samma tidpunkt. Idag firas midsommar i Sverige med dans kring midsommarstången och inte sällan med sill och färskpotatis på matbordet.

Bind en krans till håret

Midsommar | 2016-06-15 10:16


Midsommarnatten är full av magi. Enligt folktron var allt som växte i naturen laddat med övernaturliga krafter under midsommaren. Genom att samla den kraftfulla magin i en blomsterkrans hade man medel för det kommande året.

Att själv få bestämma

Hälsa & Friskvård | 2016-06-02 10:32

Att själv få bestämma när man vill gå i pension är viktigt för att man ska må bra som pensionär, anser Roland Kadefors, professor och forskare vid Göteborgs universitet.

Matjesilltårta till Midsommar

Midsommar | 2016-06-01 14:11

God och festlig entré med kall öl eller läcker rätt på buffébordet. Tårtan lagas med fördel dagen före.


Naturen exploderar

Hälsa & Friskvård | 2016-05-25 13:39

Naturen exploderar. Nu är tiden då vi tar både våra trädgårdar och andra grönområden i besittning igen. Det ger oss oftast ett ökat välbefinnande.

Det finns många saker att diskutera kring mediciner och medicinering

Hälsa & Friskvård | 2016-05-18 21:01

Ett problem som väntar på en lösning är hur medicinförpackningar ska kunna utformas för att var till hjälp för äldre, i stället för som nu ofta skapar problem.

Författartävling, fortsätt historien

Tävlingar | 2016-05-04 12:00


Ta fram din skrivarlusta och fortsätt på den påbörjade historien.
Sedan mailar du in ditt bidrag till Redaktionen och därefter kommer vi på klubben att tillsammans rösta fram en värdig vinnare.

Användarnamn:

Lösenord:

 
Glömt lösenord?
 

Hjälp oss att bli fler.

Tipsa en vän om 60plus.se

 

Youtube

Besök oss på Facebook - 60plus.se