Annons
Mer information här

Klicka här för att bli medlem!


klubbar.jpg
 
hittanyavanner.jpg

 

 

Välkommen till 60plus.se

60plus.se är en kamratklubb för alla män, kvinnor och par som är 60+. Det är en seriös samlingsplats som bygger på att hitta goá vänner oavsett var man bor, tid på dygnet eller vad man har för bakgrund.

 

Vänskap på många olika plan

Här har många härliga vänskapsband bundits, män som delar intresse för tex fågelskådning eller åker på mc-träffar, kärlek som uppstått utifrån varm vänskap och gemensamma intressen, par som åker på husbilssemestrar tillsammans, surströmmingsträffar som det talas om länge... och mycket mer...  

Alla medlemmar är viktiga för oss

Som medlem medverkar du och påverkar mycket av 60plus.se´s innehåll. Genom allas kunskap, erfarenhet, intressen och önskemål blir det en vänskaplig klubbgemenskap där atmosfären är viktig.

Kvinnor och män från hela Sverige

Här kan du lära känna många nya trevliga människor i hela landet som kanske har liknande intressen som du. Diskutera, utbyta tips, skratta, rekommendera, finnas till, läsa eller skriva inlägg om allt i varandras vardag. Eller du kanske bara vill vara med och ta del av stämningen i lugn och ro. Alla är välkomna som vill ha en trevlig klubb tillsammans. 

För bara 300:-/ år får du:

  • Massor av olika klubbrum, tex trädgård, litteratur, sport, resor, mat&dryck, nostalgi, släktforskning, musik&teater mfl med kul läsning och diskussioner.
  • Egen profilsida med brevlåda, fotoalbum mm 
  • Egen dagbok/blogg
  • Chatt
  • Spännande artiklar och intressant läsning inom olika intresseområden
  • Lära känna nya vänner i hela landet, vi har de underbaraste klubbkamrater man kan önska 
  • Klubbutflykter/Resor
  • Lunchträffar varje månad över hela landet

Varmt välkommen!


 
Senaste nytt

Här surfar du gratis på flygplatser i Europa

Resor & Semester | 2014-09-30 11:48


Nästan alla europeiska resenärer tycker att flygplatser borde erbjuda gratis wifi som ett sätt att göra resan trevligare. I verkligheten ser det annorlunda ut - inte ens hälften av de 50 mest trafikerade flygplatserna i Europa erbjuder gratis wifi under en obegränsad tid.
 

Äldre som bor i staden mår bättre

Hälsa & Friskvård | 2014-09-29 12:08


Äldre som bor i staden håller sig friskare längre, men äldre kvinnor är mer funktionsnedsatta än män.

After Shaves jubileumsshow

Musik Dans Teater Film & TV | 2014-09-28 09:40


Folkets Hus och Parker visar den inspelade versionen av Galenskaparna och After Shaves jubileumsshow Kasinofeber. En humorfylld föreställning med hjärta och hjärna.

Zelmerlöw & Björkman Foundation

Familj & Relation | 2014-09-26 12:09


För knappt ett år sedan startade Måns Zelmerlöw välgörenhetsstiftelsen Måns Zelmerlöw Foundation. Nu är det klart att stiftelsen byter namn och får förstärkning av tennisspelaren Jonas Björkman.

The Distinguished Gentleman’s Ride

Hälsa & Friskvård | 2014-09-24 09:35


På söndag den 28 september åker 20 000 kostymklädda män och kvinnor motorcykel runt om i världen för att väcka uppmärksamhet kring prostatacancer. Kortegen heter the Distinguished Gentleman’s Ride och går av stapeln i över 200 städer runt om i världen.


Natten den 28 februari

Musik Dans Teater Film & TV | 2014-09-23 14:35


Vad befann du dig natten då Palme mördades? De flesta svenskar som var födda eller levde i Sverige den 28 februari 1986 minns exakt var de befann sig när de fick beskedet om mordet. Natten den 28 februari är en drastisk, smärtsam och humoristisk berättelse som har sin utgångspunkt i mordet på Sveriges statsminister Olof Palme - ett trauma som förändrade Sverige för alltid.

Små skillnader mellan yngres och äldres konsumtion

Vardagsekonomi | 2014-09-23 14:30

Konsumtionsmönstren i yngre och äldre hushåll är fortsatt mycket lika varandra.  Orsakerna till att skillnaderna i konsumtion numera är marginella är att pensionärerna har fått betydligt högre inkomster och bättre hälsa.

 

 

Kylvatten bäst för motorvärmning

Teknik & IT | 2014-09-23 14:15

En pilotstudie gjord på VTI visar att motorvärmning via kylvattnet är mer bränsleeffektivt än att värma smörjoljan. Kallstart av motorfordon ger högre bränsleförbrukning och mer utsläpp än om motorn är varm då den startas.

Så undviker du möss i sommarhuset

Hem & Trädgård | 2014-09-23 10:55


Nu när höstkylan kommer är det igenbommade sommarhuset rena drömmen för en liten skogsmus. Den får det svårare att hitta mat ute, men väl inne finns ofta goda förutsättningar för att mössen ska trivas.

 

Dags att säkra sommarstugan inför vintern

Hem & Trädgård | 2014-09-22 12:59


Hösten närmar sig och det börjar bli dags att kallställa fritidshuset inför vintern. Husskador som uppstår under vinterhalvåret är både vanliga och ovälkomna inför vårens sommarstugepremiär, men med några enkla knep håller stugan sig i toppform.

Användarnamn:

Lösenord:

 
Glömt lösenord?
 

Hjälp oss att bli fler.

Tipsa en vän om 60plus.se

 

PMlogotyp.jpg

60plus.se belönades med näringslivspriset Bona Postulata 2009

Besök oss på Facebook - 60plus.se