Annons
Maila info@60plus.se för mer info

Klicka här för att bli medlem!


klubbar.jpg
 
hittanyavanner.jpg

 

Välkommen till 60plus.se

60plus.se är en kamratklubb för alla män, kvinnor och par som är 60+. Det är en seriös samlingsplats som bygger på att hitta goá vänner oavsett var man bor, tid på dygnet eller vad man har för bakgrund.

 

Vänskap på många olika plan

Här har många härliga vänskapsband bundits, män som delar intresse för tex fågelskådning eller åker på mc-träffar, kärlek som uppstått utifrån varm vänskap och gemensamma intressen, par som åker på husbilssemestrar tillsammans, surströmmingsträffar som det talas om länge... och mycket mer...  

Alla medlemmar är viktiga för oss

Som medlem medverkar du och påverkar mycket av 60plus.se´s innehåll. Genom allas kunskap, erfarenhet, intressen och önskemål blir det en vänskaplig klubbgemenskap där atmosfären är viktig.

Kvinnor och män från hela Sverige

Här kan du lära känna många nya trevliga människor i hela landet som kanske har liknande intressen som du. Diskutera, utbyta tips, skratta, rekommendera, finnas till, läsa eller skriva inlägg om allt i varandras vardag. Eller du kanske bara vill vara med och ta del av stämningen i lugn och ro. Alla är välkomna som vill ha en trevlig klubb tillsammans. 

För bara 300:-/ år får du:

  • Massor av olika klubbrum, tex trädgård, litteratur, sport, resor, mat&dryck, nostalgi, släktforskning, musik&teater mfl med kul läsning och diskussioner.
  • Egen profilsida med brevlåda, fotoalbum mm 
  • Egen dagbok/blogg
  • Chatt
  • Spännande artiklar och intressant läsning inom olika intresseområden
  • Lära känna nya vänner i hela landet, vi har de underbaraste klubbkamrater man kan önska 
  • Klubbutflykter/Resor
  • Lunchträffar varje månad över hela landet

Varmt välkommen!


 
Senaste nytt

Vikingarännet 2015 genomförs på Drevviken

Sport & Spel | 2015-01-28 11:40

Det är nu klart att Vikingarännet genomförs på Drevvikens stabila is den 8 februari. För första gången sedan starten 1999 körs loppet utanför den ordinarie banan mellan Uppsala – Stockholm.
 

Michelin lanserar självreparerande däck

Teknik & IT | 2015-01-28 11:14

Ny teknologi gör att däckets gummiblandning själv reparerar eventuella punkteringar och täpper till hål som uppstår vid punktering. Under 2015 blir Volkswagen först ut med originalmonterade Michelin Selfseal-däck.


Kan bli dyrt att sänka värmen i huset

Hem & Trädgård | 2015-01-28 09:55


De pengar du kan spara genom att dra ned på värmen när du reser bort ska vägas mot risken för att vattenledningarna i huset fryser och rören börjar läcka. Vissa hus löper större risk för frysskador än andra. 

Så här gör svenskarna för att hitta formen igen!

Mat & Dryck | 2015-01-28 09:24


Nu gäller det att gå ner efter helgerna. Mycket grönsaker står på matsedeln, men smörgåsarna är riktigt svåra att avstå ifrån. Hälften av de tillfrågade i undersökningen uppger att man brukar gå upp lite under jul och nyår. Några procent brukar till och med öka rejält i vikt.

Mirakelfröet?

Hälsa & Friskvård | 2015-01-27 14:07

Många tror att chiafrön är ett nytt frö men sanningen är att de använts länge av Aztekerna och har sitt ursprung i Mexiko. Du kan använda chiafrön i matlagning, bakning och i drycker eller så tar du en matsked i ett glas vatten varje morgon och kväll. Kroppen kommer att älska det.Majblomman är hallonlila

Familj & Relation | 2015-01-21 10:25

För en stund sedan avslöjades 2015 års Majblomma på Hagaskolan i Göteborg. Landshövding Lars Bäckström och över 100 barn hurrade för världens viktigaste blomma, som i år har färgerna hallon, lila och gult!Robotar som lär sig själva

Teknik & IT | 2015-01-20 14:01


Robotar kan lära sig saker själva genom att imitera människor. På så kan roboten lättare utföra nya sysslor. Genom att inspireras av mänskliga minnesmodeller och människors sätt att lära sig nya färdigheter kan man konstruera robotar som kan lära nya saker snabbt och effektivt.

Ge det nya året en frisk start med ingefära och citrus

Mat & Dryck | 2015-01-20 12:44


Vintertid är citrustid! Passa på att ge dig själv en frisk start med citrusfrukter och ingefära under högsäsong för citrus. Testa nya härliga recept fyllda med en känsla av sommar och sol, perfekt för vinterns mörka kalla dagar. 

Självkörande Audi A7 från Silicon Valley till Las Vegas

Teknik & IT | 2015-01-20 12:19


Audi inleder sitt deltagande i CES 2015, en av världens viktigaste elektronikmässor, med en uppvisning i autonom körning. Under två dagar kommer journalister för första gången att få sitta bakom ratten på en självkörande Audi A7 på amerikansk highway.
 

Betala din parkering med mobilen

Teknik & IT | 2015-01-20 11:35

Nu kan du enkelt och bekvämt betala sin parkering på de flesta orter i Sverige - direkt med mobiltelefonen.
Användarnamn:

Lösenord:

 
Glömt lösenord?
 

Hjälp oss att bli fler.

Tipsa en vän om 60plus.se

 

PMlogotyp.jpg

60plus.se belönades med näringslivspriset Bona Postulata 2009

Besök oss på Facebook - 60plus.se