Annons
Mer information här

Klicka här för att bli medlem!


klubbar.jpg
 
hittanyavanner.jpg

 

 

Välkommen till 60plus.se

60plus.se är en kamratklubb för alla män, kvinnor och par som är 60+. Det är en seriös samlingsplats som bygger på att hitta goá vänner oavsett var man bor, tid på dygnet eller vad man har för bakgrund.

 

Vänskap på många olika plan

Här har många härliga vänskapsband bundits, män som delar intresse för tex fågelskådning eller åker på mc-träffar, kärlek som uppstått utifrån varm vänskap och gemensamma intressen, par som åker på husbilssemestrar tillsammans, surströmmingsträffar som det talas om länge... och mycket mer...  

Alla medlemmar är viktiga för oss

Som medlem medverkar du och påverkar mycket av 60plus.se´s innehåll. Genom allas kunskap, erfarenhet, intressen och önskemål blir det en vänskaplig klubbgemenskap där atmosfären är viktig.

Kvinnor och män från hela Sverige

Här kan du lära känna många nya trevliga människor i hela landet som kanske har liknande intressen som du. Diskutera, utbyta tips, skratta, rekommendera, finnas till, läsa eller skriva inlägg om allt i varandras vardag. Eller du kanske bara vill vara med och ta del av stämningen i lugn och ro. Alla är välkomna som vill ha en trevlig klubb tillsammans. 

För bara 300:-/ år får du:

  • Massor av olika klubbrum, tex trädgård, litteratur, sport, resor, mat&dryck, nostalgi, släktforskning, musik&teater mfl med kul läsning och diskussioner.
  • Egen profilsida med brevlåda, fotoalbum mm 
  • Egen dagbok/blogg
  • Chatt
  • Spännande artiklar och intressant läsning inom olika intresseområden
  • Lära känna nya vänner i hela landet, vi har de underbaraste klubbkamrater man kan önska 
  • Klubbutflykter/Resor
  • Lunchträffar varje månad över hela landet

Varmt välkommen!


 
Senaste nytt

Uppfinnare i Sverige

Teknik & IT | 2014-11-21 10:07


Sverige har många namnkunniga uppfinnare. Forskning visar att 33 av de hundra främsta svenska innovationerna genom tiderna har utvecklats av enskilda uppfinnare.

Två nya naturreservat i Västerbotten

Djur & Natur | 2014-11-20 09:50

Länsstyrelsen Västerbotten har beslutat att bilda två nya naturreservat, Rödmossamyran i Norsjö kommun och Kronberget i Vännäs kommun.
Vad är det som egentligen påverkar boräntorna?

Vardagsekonomi | 2014-11-19 08:00


Riksbanken sänkte reporäntan till 0 procent i måndags och nu följer bankerna efter och sänker bolånen. Samtidigt säger de att reporäntan inte spelar så stor roll utan att det är marknadsräntorna som styr. Hur hänger det ihop egentligen?

Ny upptäckt kan bota typ 2 diabetes

Hälsa & Friskvård | 2014-11-18 07:26


Forskare vid Stockholms universitet har upptäckt en ny mekanism som stimulerar sockerupptag i brunt fett – en vävnad vars främsta funktion är att producera värme genom att förbränna socker och fett.

Innan jag glömmer bort mig själv

Familj & Relation | 2014-11-17 10:23


I boken "Innan jag glömmer bort mig själv" har 60 kända svenskar skrivit sin egen nekrolog. Att på bara några rader försöka formulera sin levnadsteckning, ett destillat av hela livet, blir för många en ögonöppnare och ett tillfälle att fundera över livets mening. Hur lever jag mitt liv? Hur vill jag bli ihågkommen? Vad är viktigt, på riktigt?

Stort stöd för höjda amorteringskrav på bolån

Vardagsekonomi | 2014-11-14 11:08


Sex av tio bolåntagare stödjer förslaget om skärpta amorteringskrav, endast två av tio är direkt motståndare. Stödet är störst bland de äldre vilka också är de som påverkas minst om kraven införs.

Levande legend till Stockholm

Sport & Spel | 2014-11-10 14:05


Sir Mark Todd, Nya Zeeland, en av världens bästa fälttävlansryttare,  känd som en av världens bästa hästkarlar, och inte långt ifrån en legend i sin livstid, kommer till Sweden International Horse Show i november.

Hitta renaste cykelrutten

Hälsa & Friskvård | 2014-11-06 09:16


Snart är det möjligt att via en smartphone eller surfplatta få information om vilken av dina cykelrutter som är den renaste. Nu utvecklas appen som ska informera om den uppmätta halten av farliga ämnen på just din cykelväg.
 

Elda försiktigt

Hem & Trädgård | 2014-11-05 10:55

Under vintern ökar antalet eldstadsrelaterade bränder. Dels beror det på att många eldar för hårt i kylan men även på grund av att man inte tar hand om aska och kolrester på rätt sätt.


Astrid Lindgrens krigsdagböcker 1939-1945 blir bok

Litteratur & Konst | 2014-11-05 07:50


I maj 2015 är det 70 år sedan andra världskriget tog slut. Under hela kriget skriver Astrid Lindgren dagbok där hon berättar om vardagen i Stockholm, om det som händer i världen och om Sveriges agerande under kriget.

Användarnamn:

Lösenord:

 
Glömt lösenord?
 

Hjälp oss att bli fler.

Tipsa en vän om 60plus.se

 

PMlogotyp.jpg

60plus.se belönades med näringslivspriset Bona Postulata 2009

Besök oss på Facebook - 60plus.se