Annons
Mer information här

Klicka här för att bli medlem!


klubbar.jpg
 
hittanyavanner.jpg

 

 

Välkommen till 60plus.se

60plus.se är en kamratklubb för alla män, kvinnor och par som är 60+. Det är en seriös samlingsplats som bygger på att hitta goá vänner oavsett var man bor, tid på dygnet eller vad man har för bakgrund.

 

Vänskap på många olika plan

Här har många härliga vänskapsband bundits, män som delar intresse för tex fågelskådning eller åker på mc-träffar, kärlek som uppstått utifrån varm vänskap och gemensamma intressen, par som åker på husbilssemestrar tillsammans, surströmmingsträffar som det talas om länge... och mycket mer...  

Alla medlemmar är viktiga för oss

Som medlem medverkar du och påverkar mycket av 60plus.se´s innehåll. Genom allas kunskap, erfarenhet, intressen och önskemål blir det en vänskaplig klubbgemenskap där atmosfären är viktig.

Kvinnor och män från hela Sverige

Här kan du lära känna många nya trevliga människor i hela landet som kanske har liknande intressen som du. Diskutera, utbyta tips, skratta, rekommendera, finnas till, läsa eller skriva inlägg om allt i varandras vardag. Eller du kanske bara vill vara med och ta del av stämningen i lugn och ro. Alla är välkomna som vill ha en trevlig klubb tillsammans. 

För bara 300:-/ år får du:

  • Massor av olika klubbrum, tex trädgård, litteratur, sport, resor, mat&dryck, nostalgi, släktforskning, musik&teater mfl med kul läsning och diskussioner.
  • Egen profilsida med brevlåda, fotoalbum mm 
  • Egen dagbok/blogg
  • Chatt
  • Spännande artiklar och intressant läsning inom olika intresseområden
  • Lära känna nya vänner i hela landet, vi har de underbaraste klubbkamrater man kan önska 
  • Klubbutflykter/Resor
  • Lunchträffar varje månad över hela landet

Varmt välkommen!


 
Senaste nytt

Dags att säkra sommarstugan inför vintern

Hem & Trädgård | 2014-09-22 12:59


Hösten närmar sig och det börjar bli dags att kallställa fritidshuset inför vintern. Husskador som uppstår under vinterhalvåret är både vanliga och ovälkomna inför vårens sommarstugepremiär, men med några enkla knep håller stugan sig i toppform.

Tolv platser i världen man inte tror existerar

Resor & Semester | 2014-09-22 08:44


Besök den smältande isgrottan i Alaska, den spegelblanka saltslätten i Anderna eller de vågformade bergsklipporna i Arizona. Resesöksajten momondo.se listar världens mest fascinerande platser, här finns tolv fängslande naturupplevelser från jordens alla hörn som lockar både turister och äventyrslystna upptäckare.
 

Myter kring vinterdäck

Teknik & IT | 2014-09-18 08:56


Bilister tror felaktigt att vinterdäck ökar väggreppet och därmed trafiksäkerheten bara i snöväder. Faktum är att när kylan lägger sig över landet, så förbättrar vinterdäck trafiksäkerheten på alla typer av underlag.
 

Vasaloppet lanserar ett nytt lopp – CykelVasan Öppet Spår

Sport & Spel | 2014-09-16 08:16


Det enormt stora intresset för att delta i CykelVasan har fått Vasaloppets ledning att besluta om en utökning till 2015, och det blir precis som på vintern ett Öppet Spår-lopp mellan Sälen och Mora.

Medkänslans kollaps

Familj & Relation | 2014-09-16 07:03


Ju fler som vädjar till vår medkänsla, desto mer kallsinniga blir vi. Viljan att ge är starkast till en enskild individ. Nu kartläggs de fysiologiska mekanismerna bakom det här beteendet.
 

För dig som vill hyra ut bostadsrätten i andra hand

Vardagsekonomi | 2014-09-15 13:01


För dig som vill hyra ut din bostadsrätt har det tillkommit nya regler, men det behövs fortfarande att du anger skäl och föreningens tillstånd för att få göra detta.
 

Vem har den billigaste varan på kampanj denna vecka?

Vardagsekonomi | 2014-09-15 11:30

Vi dränks veckovis av reklamblad som ur en miljöaspekt inte är hållbart för att vi ska få reda på alla erbjudanden från dem stora livsmedelsbutikerna.

Hitta emigranter i mönstringskort från första världskriget

Släktforskning | 2014-09-15 10:12

Av de svenskar som emigrerade till USA var det många som stred för USA i första världskriget och ännu fler som mönstrades och registrerades för att eventuellt delta i kriget.
 

Var med på den stora Hälsodagen!

Hälsa & Friskvård | 2014-09-10 14:04

Om du är snabb hinner du vara med på vår årliga hälsodag fylld med motion och glädje! Ta med dig vänner, familj, kollegor och grannar på en trevlig dag i hälsans tecken!
 

60-årsfirande för Guinness World Records

Nostalgi | 2014-09-10 13:15


Nu släpps nya upplagan av Guinness World Records. Årets rekordbok är fullmatad med 3000 nya rekord och ny fascinerande 3D teknik. Ny svensk världsrekordhållare är ”PewDiePie”, alias Felix Kjellberg, som slagit rekord med flest prenumeranter på Youtube, 26 540 250 stycken!
 

Användarnamn:

Lösenord:

 
Glömt lösenord?
 

Hjälp oss att bli fler.

Tipsa en vän om 60plus.se

 

PMlogotyp.jpg

60plus.se belönades med näringslivspriset Bona Postulata 2009

Besök oss på Facebook - 60plus.se