Annons
Mer information här

Klicka här för att bli medlem!


klubbar.jpg
 
hittanyavanner.jpg

 

 

Välkommen till 60plus.se

60plus.se är en kamratklubb för alla män, kvinnor och par som är 60+. Det är en seriös samlingsplats som bygger på att hitta goá vänner oavsett var man bor, tid på dygnet eller vad man har för bakgrund.

 

Vänskap på många olika plan

Här har många härliga vänskapsband bundits, män som delar intresse för tex fågelskådning eller åker på mc-träffar, kärlek som uppstått utifrån varm vänskap och gemensamma intressen, par som åker på husbilssemestrar tillsammans, surströmmingsträffar som det talas om länge... och mycket mer...  

Alla medlemmar är viktiga för oss

Som medlem medverkar du och påverkar mycket av 60plus.se´s innehåll. Genom allas kunskap, erfarenhet, intressen och önskemål blir det en vänskaplig klubbgemenskap där atmosfären är viktig.

Kvinnor och män från hela Sverige

Här kan du lära känna många nya trevliga människor i hela landet som kanske har liknande intressen som du. Diskutera, utbyta tips, skratta, rekommendera, finnas till, läsa eller skriva inlägg om allt i varandras vardag. Eller du kanske bara vill vara med och ta del av stämningen i lugn och ro. Alla är välkomna som vill ha en trevlig klubb tillsammans. 

För bara 300:-/ år får du:

  • Massor av olika klubbrum, tex trädgård, litteratur, sport, resor, mat&dryck, nostalgi, släktforskning, musik&teater mfl med kul läsning och diskussioner.
  • Egen profilsida med brevlåda, fotoalbum mm 
  • Egen dagbok/blogg
  • Chatt
  • Spännande artiklar och intressant läsning inom olika intresseområden
  • Lära känna nya vänner i hela landet, vi har de underbaraste klubbkamrater man kan önska 
  • Klubbutflykter/Resor
  • Lunchträffar varje månad över hela landet

Varmt välkommen!


 
Senaste nytt

Farliga frestelser för dina husdjur i påsk

Påsken | 2014-04-17 11:27


Påsken är en tid för god mat, choklad och andra godsaker. Men tänk på att hålla undan gotterna från vår vän hunden som inte mår inte bra av den feta och salta maten vi ställer fram till påsk. Vissa godsaker, som mörk choklad, är till och med livsfarliga. Njut av påsken och möjligheten att ägna extra tid åt att aktivera och mysa med din hund.
 

Attjo-, prosit- och snörvelsäsong

Hälsa & Friskvård | 2014-04-16 13:19

Pollensäsongen har börjat och i de södra delarna av landet har björkpollen börjat spridas. Säsongen är tidig i år, och som pollenallergiker kan det vara bra att förbereda sig så att man kan lindra sina besvär.


Fira påsken med säsongens blommor

Påsken | 2014-04-16 12:34I år infaller påsken ovanligt sent och det innebär att det finns ett rikt utbud av växter för såväl utomhus som inomhus. Våren har kommit en bit på väg och det härliga ljuset har återvänt.

Plantera om dina sommarblommor

Hem & Trädgård | 2014-04-16 08:04


Alla sommarblommor ska planteras om i större krukor när de kommer hem från butiken. Den lilla krukan plantan står i vid inköpstillfället är ofta genomvävd av rötter och plantan har förbrukat den näring som fanns i jorden.

1500 ton sill på påskborden

Påsken | 2014-04-15 10:30


En av sillens stora högtider står för dörren. Till påsk äter svenskarna inte mindre än 1500 ton av ”havets silver” och en ansenlig mängd nyttig Omega-3 slukas därmed av bara farten.
 

Elcykel, billigt, miljövänligt och bra för hälsan

Hälsa & Friskvård | 2014-04-15 09:00Är du trött på bilköer och höga bensinkostnader? Vill du börja cykla, men spara lite på orken?  Elcykel är lösningen – ett transportmedel som är vänligt både för plånboken och miljön!

I år fyller Zornmuseet i Mora 75 år

Litteratur & Konst | 2014-04-14 12:34


För att fira detta presenteras i sommar två mästare under samma tak – Rembrandt och Zorn.

 

Äggens betydelse på påsken

Påsken | 2014-04-14 11:37


Påsken innebär en massa olika aktiviteter.

T.ex att måla ägg i glada färger är en gammal kristen sed, välkänd både här och på kontinenten. Det var vanligt att man gav bort ägg, ofta dekorerade och ibland med inskrifter, till sina vänner.

Läs om fler roliga traditioner här...

Varför firar vi påsk?

Påsken | 2014-04-14 11:27

Påsken firas till åminnelse av Kristi uppståndelse men har sina rötter i den judiska påskfesten, till minne av israeliternas uttåg ur Egypten.

Häxans historia

Påsken | 2014-04-14 11:27

Den gamla folktron anammades av kyrkan och eftersom man då trodde att häxorna på skärtorsdagen tog med sig sin katt och sin kaffepanna och hoppade upp på närmaste kvast för att flyga iväg till Blåkulla och festa med djävulen. Därför skulle man på skärtorsdagen plocka undan allt åkbart som kvastar och räfsor...

Användarnamn:

Lösenord:

 
Glömt lösenord?
 

Hjälp oss att bli fler.

Tipsa en vän om 60plus.se

 

PMlogotyp.jpg

60plus.se belönades med näringslivspriset Bona Postulata 2009

Besök oss på Facebook - 60plus.se