Klicka här för att bli medlem!


klubbar.jpg
 
hittanyavanner.jpg

 

Välkommen till 60plus.se

60plus.se är en kamratklubb för alla män, kvinnor och par som är 60+. Det är en seriös samlingsplats som bygger på att hitta goá vänner oavsett var man bor, tid på dygnet eller vad man har för bakgrund. Se videon här hur du blir medlem.

 

Vänskap på många olika plan

Här har många härliga vänskapsband bundits, män som delar intresse för tex fågelskådning eller åker på mc-träffar, kärlek som uppstått utifrån varm vänskap och gemensamma intressen, par som åker på husbilssemestrar tillsammans, surströmmingsträffar som det talas om länge... och mycket mer...  

Alla medlemmar är viktiga för oss

Som medlem medverkar du och påverkar mycket av 60plus.se´s innehåll. Genom allas kunskap, erfarenhet, intressen och önskemål blir det en vänskaplig klubbgemenskap där atmosfären är viktig.

Kvinnor och män från hela Sverige

Här kan du lära känna många nya trevliga människor i hela landet som kanske har liknande intressen som du. Diskutera, utbyta tips, skratta, rekommendera, finnas till, läsa eller skriva inlägg om allt i varandras vardag. Eller du kanske bara vill vara med och ta del av stämningen i lugn och ro. Alla är välkomna som vill ha en trevlig klubb tillsammans. 

För bara 300:-/ år alt 100:- / kvartal får du:

  • Massor av olika klubbrum, tex trädgård, litteratur, sport, resor, mat&dryck, nostalgi, släktforskning, musik&teater mfl med kul läsning och diskussioner.
  • Egen profilsida med brevlåda, fotoalbum mm 
  • Egen dagbok/blogg
  • Chatt
  • Spännande artiklar och intressant läsning inom olika intresseområden
  • Lära känna nya vänner i hela landet, vi har de underbaraste klubbkamrater man kan önska 
  • Klubbutflykter/Resor
  • Lunchträffar varje månad över hela landet

Varmt välkommen!


 
Senaste nytt

Författartävling, fortsätt historien

Tävlingar | 2016-05-04 12:00


Ta fram din skrivarlusta och fortsätt på den påbörjade historien.
Sedan mailar du in ditt bidrag till Redaktionen och därefter kommer vi på klubben att tillsammans rösta fram en värdig vinnare.

Musik är hälsobringande är Janne Schaffers fasta övertygelse.

Hälsa & Friskvård | 2016-05-04 11:00

Janne Schaffers liv är fyllt av musik och har varit så sedan de tidiga tonåren. Nu har han passerat 70 och är minst lika aktiv i musiklivet som tidigare.

Nya världar av kunskaper och upplevelser kan öppna sig hela livet.

Hälsa & Friskvård | 2016-04-15 22:26


Nya världar av kunskaper och upplevelser kan öppna sig hela livet. Ibland hindrar sjukdomar eller funktionsnedsättningar oss att göra allt vi vill. Ibland försvåras det av omgivningens attityder och regelverk. Forskningscentret Age Cap sätter ljuset på möjligheter och hinder för människor att förverkliga sina önskningar.

Det är för lite samverkan

Hälsa & Friskvård | 2016-04-05 13:20

Det är för lite samverkan och för mycket gränsdragning mellan olika vårdgivare. För att äldre med stort vårdbehov ska få en trygg och säker vård krävs organisationsändringar och lagändringar.

60plus Mässan - Uppsalas stora seniormässa 12-13 April 2016 i Solnahallen

60plus Mässan | 2016-03-15 22:37

Dagens seniorer och 60plussare är aktiva och umgås mycket med vänner. De reser långt och ofta - gärna på äventyrsresa, kör motorcykel, shoppar, tatuerar sig, tränar, jobbar, bor bekvämt och njuter verkligen av livet.

När pusslet inte går ihop

Hälsa & Friskvård | 2016-03-08 16:40När pusslet inte går ihop i småbarnsfamiljen, då finns ofta mormor, farmor, morfar eller farfar där. En informell struktur som på ett plan betyder mycket för att kugghjulen ska haka i varandra och på ett annat för att det skapa viktiga relationer mellan generationerna.

Drömmen för framtiden är att vi kan försena demenssjukdomar

Hälsa & Friskvård | 2016-02-12 17:36

Det finns ännu ingen bot för demenssjukdomar. Men att livsstilsfaktorer som kost och motion ger oss verktyg att förebygga dem står alltmer klart för forskarna.

Det går idag en för skarp skiljelinje mellan äldreomsorg och övrigt socialt arbete i samhället

Hälsa & Friskvård | 2016-02-07 00:00

Det går idag en för skarp skiljelinje mellan äldreomsorg och övrigt socialt arbete i samhället. Hur stöd och hjälp till äldre människor ska se ut formas av många faktorer.

Träning ger färdighet. Det gäller även personal inom vården

Hälsa & Friskvård | 2016-02-02 18:28

Träning ger färdighet – koncentrera vården för patientens bästa har nyligen lagts på regeringens bord.

Varför finns föreställningen att internet inte är för äldre?

Hälsa & Friskvård | 2016-01-29 17:24

Varför finns föreställningen att internet inte är för äldre? Den stämmer i alla fall inte, anser läkaren Gunilla Brattberg

Användarnamn:

Lösenord:

 
Glömt lösenord?
 

Hjälp oss att bli fler.

Tipsa en vän om 60plus.se

 

Besök oss på Facebook - 60plus.se