Annons
Mer information här

Klicka här för att bli medlem!


klubbar.jpg
 
hittanyavanner.jpg

 

 

Välkommen till 60plus.se

60plus.se är en kamratklubb för alla män, kvinnor och par som är 60+. Det är en seriös samlingsplats som bygger på att hitta goá vänner oavsett var man bor, tid på dygnet eller vad man har för bakgrund.

 

Vänskap på många olika plan

Här har många härliga vänskapsband bundits, män som delar intresse för tex fågelskådning eller åker på mc-träffar, kärlek som uppstått utifrån varm vänskap och gemensamma intressen, par som åker på husbilssemestrar tillsammans, surströmmingsträffar som det talas om länge... och mycket mer...  

Alla medlemmar är viktiga för oss

Som medlem medverkar du och påverkar mycket av 60plus.se´s innehåll. Genom allas kunskap, erfarenhet, intressen och önskemål blir det en vänskaplig klubbgemenskap där atmosfären är viktig.

Kvinnor och män från hela Sverige

Här kan du lära känna många nya trevliga människor i hela landet som kanske har liknande intressen som du. Diskutera, utbyta tips, skratta, rekommendera, finnas till, läsa eller skriva inlägg om allt i varandras vardag. Eller du kanske bara vill vara med och ta del av stämningen i lugn och ro. Alla är välkomna som vill ha en trevlig klubb tillsammans. 

För bara 300:-/ år får du:

  • Massor av olika klubbrum, tex trädgård, litteratur, sport, resor, mat&dryck, nostalgi, släktforskning, musik&teater mfl med kul läsning och diskussioner.
  • Egen profilsida med brevlåda, fotoalbum mm 
  • Egen dagbok/blogg
  • Chatt
  • Spännande artiklar och intressant läsning inom olika intresseområden
  • Lära känna nya vänner i hela landet, vi har de underbaraste klubbkamrater man kan önska 
  • Klubbutflykter/Resor
  • Lunchträffar varje månad över hela landet

Varmt välkommen!


 
Senaste nytt

Hundar vallar får enligt enkla regler

Djur & Natur | 2014-09-02 08:29


Vi kan alla fascineras av en skicklig vallhunds förmåga att leda fåren dit den vill. Men hur lyckas den?

Dialektutjämning i Västsverige

Släktforskning | 2014-09-02 07:50

Allt färre människor i Sverige talar dialekt. Det beror främst på att dialekterna jämnats ut och allt mer kommit att likna standardsvenskan. I större städers omnejd är det också tydligt att drag, som tidigare betraktats som urbana, sprider sig.


Dags för mustiga sensommarplanteringar

Hem & Trädgård | 2014-08-30 06:56


Det går fortfarande att njuta av härliga sommardagar, men kvällarna börjar bli mörkare och ljuset är inte längre lika starkt. Nu är det tid att göra höstfint i entrékrukor, balkonglådor och kanske också på några utvalda platser i trädgården

Gillar du Bob Dylan?

Nostalgi | 2014-08-29 08:38


Detta är den definitiva sammanställningen av Bob Dylans inspelningar från 1967 med medlemmar av hans turnéband som senare skulle uppnå sina egen berömmelse som The Band.

Se till att få energi av dina vänner

Familj & Relation | 2014-08-28 09:54

Gallra bland vännerna. Öka din positivitet genom att uppmärksamma vilka människor som alltid ger dig energi, gör dig glad och som peppar dig till att nå dina drömmar och mål. 


 

Volvo PV444

Nostalgi | 2014-08-27 10:59Volvo PV444 blev starten och symbolen för det nya Volvo efter andra världskriget och inledde företagets exportsatsning till USA. Den 1 september är den 70 år sedan den premiärvisades i kunglig närvaro.
Den 1 september 1944 öppnade en utställning som skulle bli mycket viktig för Volvos utveckling. Platsen var den då nybyggda Kungliga Tennishallen i Stockholm.
 

Därför blir vita hundar vita

Djur & Natur | 2014-08-22 08:24


Ungefär hälften av alla hundar visar någon form av vita tecken som kan variera från få vita tecken hos berner sennerhunden till extrem vit färg hos dalmatiner och vit boxer. Men varför har hundar så ofta vita tecken och hur kan vi förklara hur de bestäms genetiskt?

Sov gott

Hälsa & Friskvård | 2014-08-21 09:31


Alla har svårt att sova ibland, och det är inte farligt för kroppen att sova för lite enstaka nätter. Men är det svårt att sova generellt, är det bra att se över vad man kan göra åt situationen själv och vad man kan behöva hjälp med.

Lästips i höst

Litteratur & Konst | 2014-08-20 14:43


Det är högsommar i Washington D.C. och den skoningslösa värmeböljan är det stora samtalsämnet. Men löpsedlarna om vädret byts snabbt ut när en ung kvinna hittas strypt.Ta in lite höst

Hem & Trädgård | 2014-08-19 11:09

Blommor i varma och fruktiga färgtoner blandade med grönsaker och frukt ger en känsla av skördefest. Använd därför frukt och grönsaker som inspirationskälla. Vackert både till festdukningen och ge-bort-buketten.

Användarnamn:

Lösenord:

 
Glömt lösenord?
 

Hjälp oss att bli fler.

Tipsa en vän om 60plus.se

 

PMlogotyp.jpg

60plus.se belönades med näringslivspriset Bona Postulata 2009

Besök oss på Facebook - 60plus.se