Annons
Maila info@60plus.se för mer info

Klicka här för att bli medlem!


klubbar.jpg
 
hittanyavanner.jpg

 

Välkommen till 60plus.se

60plus.se är en kamratklubb för alla män, kvinnor och par som är 60+. Det är en seriös samlingsplats som bygger på att hitta goá vänner oavsett var man bor, tid på dygnet eller vad man har för bakgrund.

 

Vänskap på många olika plan

Här har många härliga vänskapsband bundits, män som delar intresse för tex fågelskådning eller åker på mc-träffar, kärlek som uppstått utifrån varm vänskap och gemensamma intressen, par som åker på husbilssemestrar tillsammans, surströmmingsträffar som det talas om länge... och mycket mer...  

Alla medlemmar är viktiga för oss

Som medlem medverkar du och påverkar mycket av 60plus.se´s innehåll. Genom allas kunskap, erfarenhet, intressen och önskemål blir det en vänskaplig klubbgemenskap där atmosfären är viktig.

Kvinnor och män från hela Sverige

Här kan du lära känna många nya trevliga människor i hela landet som kanske har liknande intressen som du. Diskutera, utbyta tips, skratta, rekommendera, finnas till, läsa eller skriva inlägg om allt i varandras vardag. Eller du kanske bara vill vara med och ta del av stämningen i lugn och ro. Alla är välkomna som vill ha en trevlig klubb tillsammans. 

För bara 300:-/ år får du:

  • Massor av olika klubbrum, tex trädgård, litteratur, sport, resor, mat&dryck, nostalgi, släktforskning, musik&teater mfl med kul läsning och diskussioner.
  • Egen profilsida med brevlåda, fotoalbum mm 
  • Egen dagbok/blogg
  • Chatt
  • Spännande artiklar och intressant läsning inom olika intresseområden
  • Lära känna nya vänner i hela landet, vi har de underbaraste klubbkamrater man kan önska 
  • Klubbutflykter/Resor
  • Lunchträffar varje månad över hela landet

Varmt välkommen!


 
Senaste nytt

Nycklar till ett lyckligare liv

Innersta rummet | 2015-05-20 09:00

Lycka är en känsla av varaktigt välbehag. Under de senaste decennierna har ett forskningsfält växt fram, lyckoforskning, som undersöker vad som skapar lycka i människors liv. Det finns både genetiska samt miljöfaktorer som förklarar våra lyckokänslor och miljön har inte så stor inverkan på en människas lycka som man kan tro...

Apassionata hästshow

Sport & Spel | 2015-05-19 09:11


Det var 2006 det senast begav sig, då Apassionata sålde ut Malmömässan. Efter 10 års turnerande i Europa kommer nu showen åter till Sverige och Malmö Arena med en helt ny föreställning för säsongen 2015-16.

Hur ska man prioritera

Humor & Glädje | 2015-05-13 11:53


Det sägs att det är nyttigt att varje dag äta ett äpple, och en banan för  kalcium. Man ska också äta en apelsin för C-vitamin! Och det är ett måste  att dricka en kopp grönt te (utan socker för att undvika diabetes) för att minska kolesterol i kroppen!

Pärlor i Italien

Resor & Semester | 2015-05-13 10:55


Längs med den östliga delen av Italienska Rivieran hittar vi den otroligt vackra kuststräckan Cinque terre med sina 5 byar.

Stockholm Early Music Festival

Musik Dans Teater Film & TV | 2015-05-13 10:54

Mellan den 3 och 6 juni kommer P2 Live att direktsända från Nordens största festival för musik från medeltid, renässans och barock, SEMF 2015 – Stockholm Early Music Festival.


Mirasa – Jakthövdingen från Mjölby

Litteratur & Konst | 2015-05-13 10:20

Som ung vid förra seklets början ville Sigfrid Orre bli jurist, men ödet förde honom till djupaste Afrika. Istället för ett stillsamt liv som tjänsteman blev Sigfrid Orre jakthövdingen Mirasa och levde som storviltjägare, guldgrävare, handelsman och äventyrare i nuvarande Kongo.Jag är Ingrid

Musik Dans Teater Film & TV | 2015-05-11 14:15


Den omtalade Ingrid Bergman-filmen Jag är Ingrid får Sverigepremiär under en hyllningsgala på Dramaten den 24 augusti. Filmen har premiär på filmfestivalen i Cannes i maj och svensk biopremiär den 28 augusti. Ingrid Bergman skulle ha fyllt 100 år den 29 augusti.

Trådlös laddning av elbilar

Teknik & IT | 2015-05-11 13:48


Vattenfall med partners är först i Europa med att demonstrera och utvärdera trådlös laddning av elbilar i större skala. Totalt ingår 20 elbilar i pilotprojektet under 2015.

Krigsdagböcker 1939-1945

Litteratur & Konst | 2015-05-11 12:55


I maj 2015 är det 70 år sedan andra världskriget tog slut. Under hela kriget skriver Astrid Lindgren dagbok där hon berättar om vardagen i Stockholm, om det som händer i världen och om Sveriges agerande under kriget.


Bästa minnet

Musik Dans Teater Film & TV | 2015-05-11 11:37


Vem har bäst minne av Jenny Strömstedt, Åsa Avdic och Staffan Dopping? Svaret får du i årets första omgång av Bästa minnet. Programledare är Nina Allergren och programmet har premiär lördag 30 maj i P1.

Användarnamn:

Lösenord:

 
Glömt lösenord?
 

Hjälp oss att bli fler.

Tipsa en vän om 60plus.se

 

PMlogotyp.jpg

60plus.se belönades med näringslivspriset Bona Postulata 2009

Besök oss på Facebook - 60plus.se