Annons
Mer information här

Klicka här för att bli medlem!


klubbar.jpg
 
hittanyavanner.jpg

 

 

Välkommen till 60plus.se

60plus.se är en kamratklubb för alla män, kvinnor och par som är 60+. Det är en seriös samlingsplats som bygger på att hitta goá vänner oavsett var man bor, tid på dygnet eller vad man har för bakgrund.

 

Vänskap på många olika plan

Här har många härliga vänskapsband bundits, män som delar intresse för tex fågelskådning eller åker på mc-träffar, kärlek som uppstått utifrån varm vänskap och gemensamma intressen, par som åker på husbilssemestrar tillsammans, surströmmingsträffar som det talas om länge... och mycket mer...  

Alla medlemmar är viktiga för oss

Som medlem medverkar du och påverkar mycket av 60plus.se´s innehåll. Genom allas kunskap, erfarenhet, intressen och önskemål blir det en vänskaplig klubbgemenskap där atmosfären är viktig.

Kvinnor och män från hela Sverige

Här kan du lära känna många nya trevliga människor i hela landet som kanske har liknande intressen som du. Diskutera, utbyta tips, skratta, rekommendera, finnas till, läsa eller skriva inlägg om allt i varandras vardag. Eller du kanske bara vill vara med och ta del av stämningen i lugn och ro. Alla är välkomna som vill ha en trevlig klubb tillsammans. 

För bara 300:-/ år får du:

  • Massor av olika klubbrum, tex trädgård, litteratur, sport, resor, mat&dryck, nostalgi, släktforskning, musik&teater mfl med kul läsning och diskussioner.
  • Egen profilsida med brevlåda, fotoalbum mm 
  • Egen dagbok/blogg
  • Chatt
  • Spännande artiklar och intressant läsning inom olika intresseområden
  • Lära känna nya vänner i hela landet, vi har de underbaraste klubbkamrater man kan önska 
  • Klubbutflykter/Resor
  • Lunchträffar varje månad över hela landet

Varmt välkommen!


 
Senaste nytt

Sol, vind, vatten, eller gas

Hem & Trädgård | 2014-07-23 11:54


Den genomsnittliga elräkningen för typhuset i Sverige ligger över 20 000 kronor per år. Att byta eller förbättra uppvärmningssättet är ofta en riktigt lönsam investering. Men vilka energikällor finns det och hur kostnadseffektiva är de?
 

Så handlar du tryggt på resan

Resor & Semester | 2014-07-23 11:40


Svenskarna reser som aldrig förr och vi älskar lata semesterdagar. På semestern vill de flesta unna sig lite extra och gör gärna avsteg från vardagens stramare budgetrestriktioner.

Äldre är lika lyckliga som yngre

Familj & Relation | 2014-07-21 14:15


Äldre är lika lyckliga som yngre. Men föreställningen om av vad ett lyckligt liv är skiljer sig mellan åldrarna. Och äldre personer tycks vara bättre på att hantera negativa känslor och ta tillvara på det positiva i livet. Något som borde påverka hur exempelvis val i äldreomsorgen utformas.

Även Geckoödlor tappar taget

Teknik & IT | 2014-07-18 07:00


Inte ens geckoödlor eller spindlar kan sitta upp och ner i tak hur länge som helst, det ser nanofysiken till. En kunskap som också är till industriell nytta.
 

Fin växtkombo för både ute och inne

Hem & Trädgård | 2014-07-15 12:55


Det finns många krukväxter som trivs bra både inne i våra hem och ute i krukor eller planterade direkt i trädgården. Exempel på användbara trotjänare som dessutom passar ypperligt tillsammans är hortensia, Hydrangea macrophylla och slideranka, Muehlenbeckia.


Mot monsunens hjärta

Litteratur & Konst | 2014-07-13 14:15


Efter den mycket uppmärksammade I kroppen min kommer nu Mot monsunens hjärta, där Kristian Gidlund har samlat artiklar och intervjuer som han har skrivit under sin tid som journalist.
 

En kan rädda åtta liv

Hälsa & Friskvård | 2014-07-11 08:44

Allt fler personer ställer sig positiva till organdonation. Både i gruppen patienter och närstående är tre av fyra för organdonation. För några år sedan var siffran två av tre.


 

150 gram godis i vanligaste yoghurten

Mat & Dryck | 2014-07-08 12:57


Om du varje dag äter 2 dl sötad yoghurt får du under en vecka i dig motsvarande 150 gram godis...Campingplatser med stjärnor från norr till söder

Resor & Semester | 2014-07-07 07:37

Svenska campingplatser är landets största semesterboende med rekordmånga 14,5 miljoner gästnätter i fjol. Som vägledning till naturupplevelser, restauranger och aktiviteter har alla campingplatser klassificerats med stjärnor.


Kolla elen på ditt loppisfynd

Nostalgi | 2014-07-05 11:50

Under sommaren hittar loppisfynd över hela landet nya hem. Det är ett uppskattat och miljövänligt sätt att handla men när det kommer till lampor och andra elartiklar är det viktigt att vara medveten om vad man köper.

 

Användarnamn:

Lösenord:

 
Glömt lösenord?
 

Hjälp oss att bli fler.

Tipsa en vän om 60plus.se

 

PMlogotyp.jpg

60plus.se belönades med näringslivspriset Bona Postulata 2009

Besök oss på Facebook - 60plus.se