Annons
Mer information här

Klicka här för att bli medlem!


klubbar.jpg
 
hittanyavanner.jpg

 

VIKTIG INFORMATION!

18/12 kl 09:00-11:30 kommer 60plus.se att ligga nere pga byte av server.

 

Välkommen till 60plus.se

60plus.se är en kamratklubb för alla män, kvinnor och par som är 60+. Det är en seriös samlingsplats som bygger på att hitta goá vänner oavsett var man bor, tid på dygnet eller vad man har för bakgrund.

 

Vänskap på många olika plan

Här har många härliga vänskapsband bundits, män som delar intresse för tex fågelskådning eller åker på mc-träffar, kärlek som uppstått utifrån varm vänskap och gemensamma intressen, par som åker på husbilssemestrar tillsammans, surströmmingsträffar som det talas om länge... och mycket mer...  

Alla medlemmar är viktiga för oss

Som medlem medverkar du och påverkar mycket av 60plus.se´s innehåll. Genom allas kunskap, erfarenhet, intressen och önskemål blir det en vänskaplig klubbgemenskap där atmosfären är viktig.

Kvinnor och män från hela Sverige

Här kan du lära känna många nya trevliga människor i hela landet som kanske har liknande intressen som du. Diskutera, utbyta tips, skratta, rekommendera, finnas till, läsa eller skriva inlägg om allt i varandras vardag. Eller du kanske bara vill vara med och ta del av stämningen i lugn och ro. Alla är välkomna som vill ha en trevlig klubb tillsammans. 

För bara 300:-/ år får du:

  • Massor av olika klubbrum, tex trädgård, litteratur, sport, resor, mat&dryck, nostalgi, släktforskning, musik&teater mfl med kul läsning och diskussioner.
  • Egen profilsida med brevlåda, fotoalbum mm 
  • Egen dagbok/blogg
  • Chatt
  • Spännande artiklar och intressant läsning inom olika intresseområden
  • Lära känna nya vänner i hela landet, vi har de underbaraste klubbkamrater man kan önska 
  • Klubbutflykter/Resor
  • Lunchträffar varje månad över hela landet

Varmt välkommen!


 
Senaste nytt

Mercure Hotels – öppnar även för hundar

Djur & Natur | 2014-12-19 11:04


Nu öppnar Mercure Hotels dörrarna för ressugna hundar. Här får hunden ett varmt välkomnande med egen incheckning, välkomst-kit, en varm och mysig hundbädd, matskålar och lite annat smått och gott. I Le Bistros matsal väntar en köttig hundmeny med fransk touch.

Rosor, tulpaner och vitt

Julen | 2014-12-18 08:27

Nu står julblommorna i full blom hos Euroflorist. Julen är vår allra största blomsterhögtid då det också är många som väljer att skicka blomsterbud för att glädja nära och kära.
Julens blommor kommer från fjärran

Julen | 2014-12-17 13:55


Några av de blommor vi förknippar med julen har sitt ursprung långt från nordens snötyngda granar. Julstjärnan är egentligen en mexikansk buske. Julrosen är inte alls en ros, utan är närmare släkt med smörblommor.

Vildsvinskinka kommer finnas på alltfler julbord i år

Julen | 2014-12-17 12:50


Det stigande intresset för att äta ekologiskt är säkert en av anledningarna till att alltfler svenskar provar på att laga och äta vildsvin. Vildsvinskött är naturligt, har levt i det fria, utan tillsatser och antibiotika. Dessutom är det gott och nyttigt.
 

Hörselnedsättning gör inte bilföraren sämre

Hälsa & Friskvård | 2014-12-16 14:11


Att ha nedsatt hörsel betyder inte att man på grund av det är en sämre bilförare. Kanske snarare tvärtom. Det visar en doktorsavhandling vid Linköpings universitet.

Tomas von Brömssens sista revy

Musik Dans Teater Film & TV | 2014-12-16 08:38

Biljetterna till Tomas von Brömssens ”Tomas Sista Revy” på Lisebergsteatern i Göteborg har sålts i rekordfart och redan en dryg månad efter biljettsläpp är närmare 75% av biljetterna bokade och sålda.

Så är årets julmatstrender

Julen | 2014-12-15 14:32


Ute är gristunga och aladåb, inne är ekologisk skinka och att göra eget julgodis. Det ska också vara bra kvalitet på maten och gärna lokala varor. På uppgång är annorlunda glöggsorter och skivad julskinka.

Morsning & Goodbye

Musik Dans Teater Film & TV | 2014-12-15 12:05


Nu är äntligen en av våra mest hyllade komiker, skådespelare och underhållare tillbaka på scenen, full av energi och spelglädje, för två exklusiva föreställningar på Intiman i Stockholm.

Min mamma Alice Babs

Musik Dans Teater Film & TV | 2014-12-15 09:55

Min mamma Alice Babs  är en musikalisk hyllning till en av Sveriges största sångerskor som gick bort i februari 2014. Alice Babs  dotter Titti Sjöblom har fritt valt ut de låtar hon gillar bäst.

Tisdag sista dagen att posta julkort med julfrimärke

Julen | 2014-12-15 09:35


Den gångna helgen har många svenskar skrivit sina julkort med hälsningar till nära och kära. Den som planerar att skriva många julkort och samtidigt spara några extra kronor på att skicka med julfrimärke får skynda sig. Julkort med julfrimärke kommer fram innan jul om de postas senast imorgon tisdag den 16 december.

Användarnamn:

Lösenord:

 
Glömt lösenord?
 

Hjälp oss att bli fler.

Tipsa en vän om 60plus.se

 

PMlogotyp.jpg

60plus.se belönades med näringslivspriset Bona Postulata 2009

Besök oss på Facebook - 60plus.se